Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 2 november 2009

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövletter med kilklack och ett par NYA JÄVLA BYXOR att bara ha ett par skinnyjeans som dessutom är TOTALLY trasiga är inte ett dugg okej! jaa det var ju intressant för alla att läsa. mitt top goal är faktiskt att jobba inom modeindustrin eventuellt inom media, men helst modeindustrin tror jag. skitsamma. jag har en brownie i min väska som jag köpte för 18 kronor på 7eleven och gave up on efter halva (dom är VÄLDIGT STORA OCH CHOKLADIGA, OKEJ). den tänker jag proppa i mig och sen tänker jag börja fippla med mitt rum. yeeeeeeeeeeeeah. puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Av saga - 26 oktober 2009 21:44

Let's this thing electric DO IT AGAIN Oh my God, what have I done? All I wanted was a little fun Got a brain like bubble gum Blowing up my cranium Turn of my robotic brain All my thoughs are all the same, all insane Paint my face and bang m...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Mr. Saga med Blogkeen
Följ Mr. Saga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se