Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

DO IT AGAIN

Av saga - 26 oktober 2009 21:44

Let's this thing electric

DO IT AGAIN

Oh my God, what have I done?
All I wanted was a little fun
Got a brain like bubble gum
Blowing up my cranium

Turn of my robotic brain

All my thoughs are all the same, all insane

Paint my face and bang my drum
Throw my bone up to the sun
Bang my drum and paint my face

PUMP MY CAVE TO HYPERSPACE

DO IT AGAIN

 
ANNONS
 
Ingen bild

inte shayan, den andra som läser

31 oktober 2009 21:47

SKRIV FLER INLÄGG JAG HAR SÅ TRÅKIGT LIV ATT JAG GÅR IN HÄR VARENDA GÅNG JAG GÅR IN PÅ DATORN, FLERA GÅNGER PER DAG BARA FÖR ATT SE OM DU SKRIVIT NÅGE MERA SÅ SKRIV FÖR I HELVETE :@

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se