Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

miss it so much

Av saga - 26 oktober 2009 17:26

har bara ingen lust att skriva här just nu, kommer igen i guess.

i alla fall, imorgon ska jag åka till karlstad, kommer hem på torsdag. ah. har iiinget att prata om. känner mig inte bitter, men samtidigt inte glad heller, bara nollställd. tom, typ. det blir mörkt klockan fem nu och alla löv ligger på marken, litet sorgligt. jag är faktiskt inte en sån som saknar vintern på sommaren och vice versa, jag skulle mer än gärna bo snäppet närmare ekvatorn och slippa regnet och rusket. jag känner ingen längtan efter att sitta inne och höra regnet smattra under en filt, hur mysigt andra än tycker att det är. jag vill vara utomhus, dricka sangria och piña colada i bikini och känna solen bränna mot huden. det är sånt jag tycker om. inte att pulsa runt i massa slask med tjocka vantar och att håret KRULLAR UPP SIG SÅ FORT MAN GÅR UTANFÖR DÖRREN (SRSLYyyy). kan i alla fall se fram emot underbar svensk julmat och be ell o ess ess a if u know what i mean åhh vad gott. pepparkakor, sill, julskinka, glögg, knäck åh. ja det blir nog bra ska du se, lelle saga. det blir nog bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se