Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

WHATEVER I DO IT'S NEVER ENOUGH

Av saga - 16 oktober 2009 18:09

however big i ever feel
it's never enough
whatever i do to make it real
it's never enough
in any way i try to speak
it's never enough
never enough
however much i try to speak
it's never enough


the cure, umbala och glass blir det för mig ikväll för jag är pank och det regnar ute såååå vad är upp med det. mm. LIKSOM VAD SKA MAN HÄNGA I SOLLENTUNA MED SFGFOLK O SÅNT FÖR. nej faktiskt inget ont mot sfgfolk. men du kan vara ett folk. har ingen aning om vad jag skriver hahaha är nyvaken det är mysigt har dingliga örhängen och gosig tshirt o tights som luktar rök om knäna haha gosigt. mm umbala. det ser jag fram emot. och riktig föda. jag minns inte längre bak till igår längre och det är ju litet läskigt, men ja. I NEED AN ADULT, I NEED AN ADULT!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se