Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 14 oktober 2009

THE 10 FUNNIEST THINGS THAT EVER HAPPENED

Av saga - 14 oktober 2009 17:47

  • Tant som ramlade utan att snubbla och tappade sin peruk som flög iväg
  • Family Guy s2e9 14:55-15.03
  • När det låter som Frodo säger "hjälp mig" i Return Of The King
  • Krull Productions "en massa skit 3"
  • Family Guy s4e25 06:34-06:58
  • När jag och Elin satt vid plattan för typ 2 år sedan och en 10årig grabb kallade mig JÄVLA SLYNA
  • När Shayan sa "bygger bröd" istället för "bakar bröd"
  • När en fågel flög in i min morfar och la ett ägg på hans kind så det kom ägg-mos över hela hans kläder
  • När Bollnäs åkte märstapendeln för typ första gången och fick en såndär ge mig pengar-lapp från en luffare
  • När Josefine malmborg ramlade i gympasalen i sjuan

(utan inbördes ordning)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se