Mr. Saga

Alla inlägg under september 2009

hmf

Av saga - 14 september 2009 22:22

insåg just att det gått så lång tid att jag glömt bort varför jag saknar dig

ANNONS
Av saga - 14 september 2009 13:35

"det är ju det som är coolt och the new "it" liksom att vara blond och dum i hvuudet?"


dessa bloggtoppen-bloggare... började kolla i bloggen kissies.se, blev CHOCKAD hur en 18årig brud kunde vara så korkad och omogen? fast det verkar faktiskt som att hon fakear det för att bli känd... också chockerande, men någon typ av lättnad att det faktiskt inte FINNS en sån människa på riktigt

men sen hittade jag något ännu värre: dessies.se

herregud, säger jag bara. HERREGUD. hon skriver JÄTTEdåligt, alltså hennes grammatik, holy moly, och hon sätter utropstecken efter varje mening vilket jag HATAR. ÅH. sen står det i varannat inlägg om hennes s.k "BLOGG IMAGE" som hon är mycket tydlig om att den är en självgod, blåst, översminkad fjortis. hon är som en KARIKATYR på kissies.se, och då tyckte jag att HON var överdriven, men det här, oh my god, kan man faktiskt vara sådan? hon ser ut som hon har bajs i ansiktet och hon har typ 5 ögonfransar due to alldeles för mycket billig mascara. hon ser HEMSK ut, skriver som en kratta, och är så hejdlöst jävla korkad att det lyser igenom vad det än är för smart och cool grej hon försöker skriva. Hon tjatar om hur känd hon är och hur mycket läsare hon har. Kollade ett kommentarsfält, hittade inte en enda snäll kommentar. Vad är det för vits att ha hur många läsare hon nu har om 99% HATAR henne? o de som gillar henne är väl 13 år och under och dyslektiker så de inte ser hur kasst hon skriver, haha.


äsch, jag babblar, men jag blir så fascinerad hur människor kan bli så korkade. herregu.

ANNONS
Av saga - 14 september 2009 10:56

höhö, jag är leeedig idag. MÅSTE dra o söka praktikplats, åååååhh. jag ORKAR inte. men måste.


förstår inte hur så jävla många i 13-18årsåldern kan ÄLSKA cocacola så jävla mycket att de inte kan leva utan det och dricker typ en liter per dag? jag har ALDRIG tyckt cola är gott och dricker det bara med rom eller om jag är jättetörstig och det är det enda som finns, hahah. aja, kom inte till mig o klaga om ni går upp i vikt och får hål i tänderna i alla fall :@

jag gillar inte grönt. bloggplatsens header är GRÖN. gillar inte heller rött, fyi liksom. HÖHö. ne jag vill ha mat. hejdå

Av saga - 12 september 2009 20:42

jag vill kolla på någon mysig SNÄLL film. typ LINAS KVÄLLSBOK, men jag HAR DEN INTE LÄNGRE.</3 eller så vill jag läsa någon SNÄLL, mesig shoujo-manga. kan ju alltid göra det medans jag hämtar LINAS KVÄLLSBOK. yeeeeeaaaahhhhh. eller så vill jag spela harvest moon, men det känns bara deppigt när min kusin raderat min awesome gubbe som hette ORGAH (? ahahha) och dessutom har syrran snott med sig DSet.


... hatar henne fortfarande litet för att hon tappade bort mitt GBA. tog fyi typ 4 försök att skriva "mitt" där. gr8.


jag är mörkrädd. now u know. puss

Av saga - 9 september 2009 17:54

idag är en tråkig dag, vi har bara kärnämnen all day long. det var tråkigt. min engelskalärare blev IMPONERAD för att jag typ läste 30 sidor i en bok och skrev typ max 5 meningar om vad jag just läst inom loppet av 1 timme, hahaha. älskar hur smart jag känner mig på frisör, men jaaa... liiitet överkvalificerad kan jag ju erkänna att jag känner mig (diva comment, förlåt men det är sant, många i klassen har svårt för matte o lika många för engelska, vilket jag inte har, så att). men jaaa whatever blir lätt för mig att gå ut med bra betyg, that's a good thing.


nu ska jag snart äta kantarelltoast, ååååhh kantareller.<3 sen ska jag ta mig en cigarett, sen ska jag sova jääärnet. behöver inte gå upp förrän kvart i 7 imorn (<33333333) o sen har vi bara 2tim föreläsning med loréal, sen slutar vi. då ska jag åka o köpa nödvändigheter så som en jacka (</3höst), strumpbyxor, lösfransisar (tycker att det är kul att se ut som en babydoll-cleopatra numer pga håret, HÖHÖÖ) och hårspray.


btw så älskar jag mina frisörpryttlar MEST, dom ÄGER och jag förstår inte hur jag klarat mig utan dem i hela mitt liv, cheesus.


jag bara skriver random för att jag är trött och hungrig. är i en hungrigperiod igen. mm mat. MAT

Av saga - 9 september 2009 17:23

superduper. jag är så jävla trött. försöker att INTE somna så att jag kan gå o lägga mig i kväll, wiomiomiowoiwo. jag vill ha helg fast samtidigt inte. saknar en grapp pöws

Av saga - 8 september 2009 23:01

så har den nya portalen lite mer lätthanterligt designsystem, så fipplar ihop något fint imorgon :3

Av saga - 8 september 2009 22:53

bloggagratis.se har tydligen bytt till BLOGGPLATSEN och fått en såndär jobbig MORDERN portal. humpf. men man vänjer sig.


för övrigt är jag ganska tillfreds med livet just nu och tänker därför skita i att skriva en lång klago-lista o istället skriva om vad jag gillar med just här och nu;


Idag var det fint väder och jag njöt som fan av de sista värmande solstrålarna på flera månader. man kan inte riktigt njuta för än det är påväg att försvinna. sommaren då. sen är jag nöjd med min ljusrödbruna cleopatrafrisyr, det passar mig och jag känner mig söt. har också ritat en jättebra bild i photoshop som inte ens var jobbig, skuggning och allt gick bra utan några otålighetsattacker whatsoever. Och av nån anledning tyckte min mattelärare att jag är tillräckligt bra på matte för att slippa nästa termin. whop!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se