Mr. Saga

Alla inlägg under september 2009

Av saga - 23 september 2009 15:06

- dubbelmoral. det finns få saker som irriterar mig så mycket som dubbelmoral. det skulle i sådana fall vara när folk stavar egentligen "igentligen". men det är en annan historia. men srsly, när någon säger att han/hon HATAR något som han/hon själv håller på med? När någon säger att någon är FUL, men sedan ser ut som den nästa dag? När en lag säger sig förebygga en typ av brott, när det enda den gör är att ge offret ersättning när brottet redan inträffat? FY!


- att typ en biljon brudar bestämt sig för att skaffa septum när bara typ 2% passar i det. 98% SER UT SOM TJOCKA TJURAR, OK? dessutom börjar det bli ANINGEN mainstream, haha nä usch. man ska vara redigt snygg för att fortfarande vara snygg med ett septum, okej nu vet vi det. gäller även pojkar, fast hos dem är det inte någon jävla näs-piercing-epidemi iaf. öh.


- folk som säger "ja nu när jag har varit med om så mycket skit i mitt liv..." och menar typ... blivit dumpad en gång, bråkat med sin morsa, etc. PLIIIIIIIIIIIIIIIIIX. ingen av er vet ett jävla skit om vad skit är. USCH. det värsta är att typ alla som säger sånt växt upp i en villa-och-volvo-miljö med mami och papi. förstår ni inte att det är ett jävla DRÖMLIV? ni tycker så synd om er själva för er "farsa är dum i huveet :'(", VET NI HUR JÄVLA GÄRNA JAG SKULLE VILJA TRÄFFA MIN PAPPA ELLER? Men jag kommer aldrig mer få träffa honom, och ni har inte en JÄVLA ANING OM HUR DET KÄNNS. så. glad i got that out of my system, haha.

ANNONS
ANNONS
Av saga - 22 september 2009 16:48

idag har jag haft praktik. imorgon ska jag ha praktik. på torsdag ska jag också ha praktik. på fredag är jag ledig. coolt liv. har fått tillbaka partypeppen, ge mig FEZT och house och shots. sånt humör är jag vääääldigt sällan på haha, nej meneehh nästa gång det är technostate ska jag nog gå. (säger jag nu ja, men kommer säkert va totalt opepp när det väl går av stapeln<3) men ja, trance och ultraviolett, vore kul.


WHOP-WHOP. ååååhhh jag saknar sommar och festival redan. sommaren är liksom en lång jävla helg, och vinter/höst/vår är bara som vardag. haha. men.


neee ska försöka se fram emot julmat och ingen sol som väcker en 5 på morgonen. och sen är det vår och man kan börja räkna ned igen :) awesome!

Av saga - 20 september 2009 19:24

We move like cagey tigers
We couldn't get closer than this
The way we walk, the way we talk, the way we stalk, the way we kiss

We slip through the streets while everyone sleeps
Getting bigger and sleeker and wider and brighter
We bite and scratch and scream all night
Let's go and throw all the songs we know

Into the sea, you and me
All these years and no one heard
I'll show you in spring, it's a treacherous thing
We missed you hissed the lovecats


We're so wonderfully wonderfully wonderfully wonderfully pretty
Oh, you know that I'd do anything for you
We should have each other to tea huh?

We should have each other with cream
Then curl up by the fire and sleep for a while
It's the grooviest thing, it's the perfect dream


Into the sea, you and me
All these years and no one heard
I'll show you in spring, it's a treacherous thing
We missed you hissed the lovecats


Hand in hand is the only way to land

and always the right way round
Not broken in pieces like hated little meeces

How could we miss someone as dumb as this?


I love you let's go
Oh, solid gone
How could we miss someone as dumb as this?

Av saga - 19 september 2009 23:48

haha, not. har inte varit full sen..

..

okej, det var inget. kom på att det var i dag. men på dagen


...

men jag festar iaf inte :( SUPER BARA DET ÄR BRA

saknar magge. han gör mig glad i magen. faktiskt. he draws smiley faces on his own testicles just to make me laugh. och biter mig i rumpan så jag får ett sår, fast det var inte så roligt förstås.


jag tycker inte om att så många människor, även vissa jag faktiskt tycker om men mest såna jag ogillar, tvingar på sig själva en personlighet och kallar den sin egen. låtsas gilla och inte gilla saker så det passar in till den mall man stängt in sig själv i. jag vet inte, jag kanske passar in i någon typ av mall jag med, do i?


jag gillar att spela game boy, shoppa, fixa håret, vräka i mig onyttigheter, klä upp mig, sminka mig, läsa bloggar, vara inne på bdb och lookbook för att kolla på fina bilder och fina människor, jag kan inte spela instrument även om jag vill, jag kan inte sjunga, jag röker, jag gillar att dricka, jag är värdelös på att spara pengar trots att jag har svårt för att handla kläder och sånt, jag älskar att träffa nya människor, jag gillar inte att prata i telefon, jag glömmer ofta bort att borsta tänderna på kvällen, jag älskar house och techno trots att jag inte gillar att dansa (om jag inte är full då) jag älskar djur, speciellt hundvalpar, jag har extremt dåligt lokalsinne och är dålig på namn, har alltid haft lätt för mig i skolan, är väldigt lättlurad, jättedålig förlorare, har svårt för att säga nej, har sett varenda family guyavsnitt typ 20 gånger vardera, sett varenda HIMYM-avsnitt typ 5 gånger vardera, sett Fight Club och Trainspotting typ 30 gånger vardera, tänder på ben som syns genom huden, aningen osäker på min sexualitet, har aldrig sportat i hela mitt liv, tycker att rosa hår är jättefint (speciellt sådär tuggummirosa<3 fint), har haft i stort sett varenda färg som finns i mitt hår, sover aldrig längre än 8 timmar i streck utan att vakna (kan somna om dock), älskar cocosdoft- och smak på det mesta, älskar salt på typ all mat, intresserad av japansk kultur, tycker det är underhållande att läsa hentai-manga, tröttnar snabbt på kläder/folk/platser/FRISYRER och sånt, brukar tänka på hur jag ska starta en egen terroristgrupp när jag pendlar till/från skolan, lyssnar på ipod så fort jag går utamför dörren, men aldrig inne i huset och gillar inte att smsa.


det där skrev jag nog mest för att jag inte har annat för mig. men. ja. HEJ SHAYAN, DU LÄSER MIN BLOGG :D

Av saga - 19 september 2009 23:39

You're in my mind, you're in my heart,
I wish I knew, right from the start,
All my friends say, you'd break my heart,
A heartbreaker, right from the start


-

Av saga - 16 september 2009 21:13

Är det bara jag som tycker att jag passar i det? Jag tycker att jag ser supersöt ut, utan smink! Tycker faktiskt att jag passar i det skitbra! Men dock så kommer jag ju inte alltid vara utan smink, eftersom jag är ju supersnygg i smink också!

Av saga - 16 september 2009 21:04

i totally does :3 :3 :3 jag är extremt trött och litet lewsen, fast jag är också glad för hittade just en AWESOME porträtt-tatuerare i stockholm som ska få sticka nålen i mig...om 2 år... damn it han kommer säkert inte ens jobba längre då :@ HATAR att vara liten bajsplutt.


annars så vill jag nog mest sova men kan inte för att en viss värmlänning vägrar berätta sin hemlis ORKA. jag har en praktikplats. fast kanske redan sagt det? äsch. JAG ÄR TRUÖTT OCH JAG LIKNAR ENN PORR MODEL. hej

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se