Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

för jag är dum i huvet ivor!

Av saga - 29 september 2009 20:50

mensvärk.


jag vill inte ha höst och vinter. jag fungerar inte då. finns inget att se fram emot, finns inget att göra. kan inte ens gå ut o ta en cigg utan att frysa och ÅH jag fryser fortfarande.


on the bright side!... nä. jag har fått konstiga cravings efter vadsomhelst med socker i, en gul basker och en orange tshirt(?) höhö. och en kort svart tubkjol med hög midja och hängslen och baggyshorts och blå solglasögon och ett par nya röda hjärtan (jag saknar dem ok :((() och ett par transparenta brillz. ja. NOTE TO SELF: låna aldrig, ALDRIG ut pengar och bjussa cigg mer. NEVER.

 
ANNONS
 
Nathalie

Nathalie

29 september 2009 21:04

Mensvärk är fan det värsta skiten, näst efter höst. Höst och mensvärk är värst av allt. Värre än skit till och med.

http://natvonocd.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se