Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 14 september 2009

orka

Av saga - 14 september 2009 13:35

"det är ju det som är coolt och the new "it" liksom att vara blond och dum i hvuudet?"


dessa bloggtoppen-bloggare... började kolla i bloggen kissies.se, blev CHOCKAD hur en 18årig brud kunde vara så korkad och omogen? fast det verkar faktiskt som att hon fakear det för att bli känd... också chockerande, men någon typ av lättnad att det faktiskt inte FINNS en sån människa på riktigt

men sen hittade jag något ännu värre: dessies.se

herregud, säger jag bara. HERREGUD. hon skriver JÄTTEdåligt, alltså hennes grammatik, holy moly, och hon sätter utropstecken efter varje mening vilket jag HATAR. ÅH. sen står det i varannat inlägg om hennes s.k "BLOGG IMAGE" som hon är mycket tydlig om att den är en självgod, blåst, översminkad fjortis. hon är som en KARIKATYR på kissies.se, och då tyckte jag att HON var överdriven, men det här, oh my god, kan man faktiskt vara sådan? hon ser ut som hon har bajs i ansiktet och hon har typ 5 ögonfransar due to alldeles för mycket billig mascara. hon ser HEMSK ut, skriver som en kratta, och är så hejdlöst jävla korkad att det lyser igenom vad det än är för smart och cool grej hon försöker skriva. Hon tjatar om hur känd hon är och hur mycket läsare hon har. Kollade ett kommentarsfält, hittade inte en enda snäll kommentar. Vad är det för vits att ha hur många läsare hon nu har om 99% HATAR henne? o de som gillar henne är väl 13 år och under och dyslektiker så de inte ser hur kasst hon skriver, haha.


äsch, jag babblar, men jag blir så fascinerad hur människor kan bli så korkade. herregu.

 
ANNONS
 
Ingen bild

S, the one and only

14 september 2009 20:01

HAHAHAHA, wtf. Dessies är ju bara överdrivet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se