Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

fell in love with a girl

Av saga - 27 augusti 2009 18:55

ifellinloveonceandalmostcompletely jag vill nog egentligen inte vara en rökare. vill inte bli en skabbig white trash-tant som sitter på balkongen med en hink full med fimp. så jag ska sluta. NOT för jag kan inte hahahahaooo. nej det är faktiskt inte okej. äckelrökarbrud. önskar att jag aldrig börjat. lite. fast jag älskar det endå, nomi nom nom. kan ju försöka trappapapa ner lite åtminstone. GICK JU SÅ BRA SIST MENAR JAG <3 åh, addiction. ger mig själv ledigt imorn, mys. inte heller så bra men TRODDE VI VAR LEDIGA TILLS TYP NU, gjorde upp PLANER och allt, o sen har vi endå bara en yvonnedilongsalonglektion o skulle göra uppsättningar osvosvosv så W/E. jag behöver en bästis

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Mr. Saga med Blogkeen
Följ Mr. Saga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se