Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2009

TIM BURTON

Av saga - 26 augusti 2009 14:10

Såg just Sweeney Todd för typ femtielfte gången. Hår, kläder och smink =<3, och miljöerna/känslan överhuvudtaget är sådär mysigt Tim Burton-ig, mörk med låg mättnad (charlie and the chocolate factory undantaget då).


De flesta vet ju att Tim Burtons Alice in Wonderland kommer nästa år, och förväntningarna är nästan orimligt höga. Jag vet inte rikigt...

Har sett en del bilder och dylikt på karaktärerna i filmen, ljuuuvlig styling och allt sånt. Sen är ju alice i underlandet som GJORD för att bli en Tim Burton-film, no questions asked. Men ja... Ännu en film med Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman och Timothy Spall? Bör ju nämnas att de tre sistnämda spelar tillsammans i ett par Harry Potter-filmer också...


Dock älskar jag allihopa (SPECIELLT Helena, fyyy vad underbar skådis hon är<3), så ännu en film med dem gör inte mig mycket (Och vilka skulle kunna spela den galne hattmakaren och hjärter dam bättre än Johnny och Helena egentligen?). Något som stör mig dock är att ANNE HATHAWAY är med. ANNE HATHAWAY? VARFÖR? Usch, dock har jag aldrig hört om the white queen i någon alice-historia jag läst/sett (har dock bara sett på svenska, men endå.) så förhoppningsvis är det en ganska liten roll :D


Ser i alla fall fram emot resultatet och hoppas att Burton och Depp kan överträffa sig själva ännu en gång. Alla filmer de gjort ihop hitills har ju trots allt varit awesome.

cheerio!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Mr. Saga med Blogkeen
Följ Mr. Saga med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se