Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2009

and i'm thrown into a cave,

Av saga - 25 augusti 2009 11:36

GET ME OUTSIDE THESE WALLS, I GOT MYSELF TO BLAME FOR SPENDING THE DAYS WITHOUT WINDOWS AND DOORS NOW MY HEAD IS FULL OF HAZINESS AND DAZINESS AND I CAN'T FIND THE FLOOR


är litet syyyk idag, fick världens utskällning av mamma för hon trodde att det var svininfluensan hahaha (min moder reagerar på sjukdomar genom att bli asförbannad o skrika på en, vet inte riktigt varför hon bara är sån).funderar på film, men vet inte vad för någon. är helt otroligt seg och tom i skallen, illa mår jag också. kuwl. fryser. hejdå

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se