Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 24 juli 2009

saker som bara allmänt stör mig #jag vet inte

Av saga - 24 juli 2009 21:51

1. TJEJER SOM SKA SKRYTA SATAN OM HUR MYCKET KILLAR SOM "RAGGAR" PÅ DEM. SRSLY, vad i helvete är erat problem? vad FAN är det att skriva i er jävla blogg/bilddagbok/whatever att NÅGON SA ATT NI VAR SNYGGA? VA? VEM FAN I HELA JÄVLA VÄRLDEN BRYR SIG?


2. Att fjortisboys aldrig kollar in i kameran på bilder. de kollar alltid typ åt höger. sen höjer de på ögonbrynen och plutar med munnen precis som fjortisgirlsen, MEN DE HAR IAF VETT O KOLLA IN I KAMERAN. GOSH.


3. Att fjortisar överallt klär sig i Ed Hardy-kläder bara för den där jävla fjortisbloggaren kissies.se gör det. Det värsta är att DE TROR ATT ED HARDY ÄR ETT KLÄDMÄRKE. ED HARDY ÄR EN AV VÄRLDENS KÄNDASTE TATUERINGSARTISTER OCH OM HANS VERK SKA TRYCKAS PÅ KLÄDER SKA DET FANIMEJ VARA EN TRIBUTE TILL HONOM OCH INTE FAN ÄR DET EN TRIBUTE OM DET LOCKAR SAMMA MÅLGRUPP SOM TYP...UCLA och adidas. åh.


...man kan väl säga att jag inte tycker om fjortisar helt enkelt. och bara för att man inte har blont hår behöver det faktiskt inte vara så att man inte är fjortis, och vice versa för den delen. morr.

 
ANNONS
 
Ingen bild

angelinn

25 juli 2009 00:08

haha, men gud .. de kan ju absolut inte va så att man tycker att ed hardy kepsar är snygga, nej nej man måste härma kissie :)

 
Ingen bild

angelinn

25 juli 2009 00:16

gosh, snälla

 
Ingen bild

mr s

25 juli 2009 15:11

ahhahahahhha

 
Ingen bild

angelinnnnnn :D

26 juli 2009 02:52

preeeeeecis :) tyckte desamma om den här texten

 
Ingen bild

angelinnnnnn :D

26 juli 2009 02:52

preeeeeecis :) tyckte desamma om den här texten

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se