Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 23 juli 2009

SAKER JAG VILL JUST NU

Av saga - 23 juli 2009 20:00

- Ha ny frisyr!!! Har haft lila dreads i 1½månad nu. 1½ MÅNAD!  får PANIK! har iofs tyckt om det men senaste ...veckan har jag varit såååå leess. dreads blire nog inte på ett tag, för tungt och varmt, utan köper nog nya extensions och syr lr tapear i. vill färga det något röd/orange-aktigt också så så blire nog :D och eventuellt klippa nån typ av emolugg lr spara ut skiten o ha mittelimittbena. lite svarta slingor också maybee och nu ska jag sluta skriva om hår

- Åka någonstans som inte är SIGTUNA/MÄRSTA/U-VÄSBY/HÄGGVIK/KISTA/STOCKHOLM. Gbg någon? Gävle? E-tuna? Södertälje? Inte fan vet jag? BARA TYP ÅKA NÅGONSTANS JAG BLIR GALEN AV SAMMA SAK VARJE DAGgggg hahahah har varit i sigtuna i mindre än en vecka lul

 - Vara kille så jag slipper ha helvetes jävla pissmensvärk from hell varje månad. Bara lite ont i magen ska man minsann inte nöja sig med utan ryggen, huvudet, boobsen och LÅREN? varför ska man ha skitont i LÅREN? känner mig totally sönderknullad.

- Ha pengar så jag kan köpa hårprylar och resor till nånstans och verktabletter så jag kan sluta att klaga, meningslöst

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se