Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

jag har en eminemlåt på hjärnan

Av saga - 21 juli 2009 10:59

dessutom har jag kollat alldeles för mycket på 6an, de visar samma reklamer hela tiden. nånting om det nya sättet att brygga kaffe, eminems nya skiva och MIN MAMMA KAN TROLLA:( vem gör en så dålig reklam? denna människa borde skämmas.


jag vill ha tillbaka min dator. eller iaf en dator som man kan tanka o installera saker på :( kan inte använda photoshop, inte lägga in bilder från kameran, inte kolla på film eller family guy (lr jo men måste streama och hålla på, ett helvete), inte lyssna på musik, inte lägga in musik på min ipod, inte ladda ner musik eller film eller family guy,.. osv. det är tråkigt. fast jag har ju i alla fall internet, better than nothing


igår var det några här, litet fler än väntat men det var fint endå iom att käraste icajonte hjälpte mig att städa och ingen spydde lr rökte inomhus. på tal om röka så ska jag sluta vara så generös när jag är full, det är endå 50 spänn och världens process iom minderårigheten. :c


har inte så mycket mer att göra än att pladdra på med meningslös text som ingen läser. okej shayan läser,  heihei shayan du är snäll och min vän<3


ska nog laga mat, be teodor att komma och hämta sin jävla vodka och sen duscha. sen ska jag åka till mormor och hjälpa till med älsklingsvalparna<3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se