Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

honey, i'm home!

Av saga - 12 juli 2009 13:56

...och jag har ett jättefint badrum :D världens största och bästs duschblandare och allt är svartvitt och shiny. love it :D


just nu sitter jag i mitt otroligt skabbiga rum, efter 3 veckor hemifrån tar det ett tag att vänja sig vid den äckliga miljön igen haha, äter marmeladsmörgåsar och smsar med en viss karlstadbo som håller mig uppdaterad om hur misslyckat hans försök att handla mat är. mycket underhållande. har slut på cigg, vilket suger ballzzzzzzzz. btw så är min dator sönder, så sitter på morsans netbook(som jag btw trodde att jag också lyckats ha sönder. but luckily i didn't). skulle uppskatta om någon fin sigtuning/stockholming/norrtäljing kunde vara med mig ikväll eller imorgon för jag är uttråkad. kan inte se på family guy eller film, u see. </3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se