Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 9 juli 2009

bloggaren

Av saga - 9 juli 2009 15:38

skriver något här, för shayans skull. min enda läsare piltre


har inte skrivit på typ två-tre veckor, visste att det skulle bli så men jaaaa. sedan sist har jag  druckit alldeles för mycket hemgjort ljummet vitt vin, käkat panpizza dygnet runt (oh i miss it) sett världens bästa depeche mode live, sett en jävla massa andra nice band live, inte tagit något annat än cigg kaffe och sprit i drogväg (mycket stolt sagis) jag har tappat rösten totalt, jag har flyttat in i en takvåning på harberget med två duschar och utsikt över hela siggetuna, jag har varit med vid ett kejsarsnitt, jag har blivit jätteförkyld och jag har blivit beroende av fett. tur för mig att jag har ägig ämnesomsättning, sagt det förr och jag säger det igen.


upcoming så ska jag fortsätta ta hand om bebisarna, kanske lägger upp litet bilder på dem sedan btw, och sen kanske jag ska åka till karlstad nästa vecka. inget planerat ännu dock. dagarna segar sig fram iom att jag är uppe nästan dygnet runt, men jag är jätteglad iaf. om nu bara min näsa kunde sluta rinna...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mr S

12 juli 2009 10:24

Wohoo!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se