Mr. Saga

Alla inlägg under juni 2009

Av saga - 4 juni 2009 08:33

orkaaaaa att jag gick till skolan fast jag hade sovmorgon ÅH vad jobbigt :C gå hem igen i regnet. nu har jag ingen aning om när jag börjar heller håhåhå.


jag vill sätta i mina dreads.

ANNONS
Av saga - 3 juni 2009 21:35

idag har jag mest mått jättejättedåligt hela dagen. blev rädd att jag skulle svimma på väg hem från märsta men jag klarade miiig och nu har jag sovit några timmar och mår mycket bättre, litet illamående bara.


en bra grej är dock MINA BETYG. jag fick äntligen mitt mvg i svenska <3<4<5 och vg i teknik och biologi också WOHHH och G i idrott tror jag :D:D huhuhu jag har höjt mig i 7 ämnen awesomeeeeeee


sen kommer byggjobbarna klockan sju imorgonbitti och börjar bygga på badrummet :DDDDDDDDDDDDDDDDD KOMMER HA DUSCH OM 3-5 VECKOR HOHOHO :D jag dör. en vecka till bästa tiden på året, so friggin awesome. också ensam hemma till på måndag, fast ja vet inte hur det blir efterssom de kommer bygga på badrummet hela dagarna så drar väl till mormor. vore skitskönt det med iofs, bara mysa och få mat och bullar och alkohol dygnet runt.


 dock vill jag åka och handla efterssom jag var tvungen att vända på märsta station för jag mådde så pissigt hahaha, vill börja beta av mina do want-listor litet (fast jag är fattig) och sen köpa dreadsprylar och hårfärg för har inte färgat håret på typ en månad lr nåt :3 ok typ 3 veckor men ska färga typ lilaaktigt som dreadsen eeeeeeh JA. jag mår illa tänker sova


ANNONS
Av saga - 2 juni 2009 21:17

1. jag har typ lyckats skriva regelbundet här i snart tre veckor :D victory :D

2. jag är så sjuuuukt nöjd med mina betyg! kommer bara ha G i typ hkk idrott och slöjd :DDDDD:DD:D:D SEN RESTEN HÖGRE ALLTSÅ :D:D:DDDD i am totallly awesome!

3. skolan slutar snaaaaart :D JAG BEHÖVER ALDRIG MER KOMMA TILLBAKA TILL STOLOFÄCKEL :D ÅH :D<3


imorn ska jag till väsby eller häggvik HELST HÄGGVIK VÄSBY SUGER BAJZ och köpa hårfärgis, gummisnoddisar till dreadsen som åker i nästa vecka probably och eventuellt kläder eller skor eller something something something dark side. är inte direkt ekonomiskt oberoende HÖHÖ kommer vara paaank första veckan på sommarlovet och resten behöver jag till spiritosa och cigarotter till arvidfestivalen. pank all summer looong FTWWWWW

<3

Av saga - 2 juni 2009 08:29

There's a line in the sand
Put there by a man
By a man whose children who built the castles made of stone
There's a man in the sky
Giving reasons why
That line grows deeper like these shackles round our bones

BTW

Av saga - 1 juni 2009 19:59

kollade på min besökstatistik och såg att jag faktist har åtminstånde 10 unika besökare per dygn :@ VARFÖR SÄGER NI INGENTING :@ JAG TRODDE JAG BARA HADE TVÅ UNIKA BESÖKARE :@ ÄSCH

Av saga - 1 juni 2009 19:54


håliga tights och döskalleshorts med hög midja från topshop, sneakers från bianco, rosa pumps och cerisa remsandaletter från partyshoes.se, svarta remsandaletter från dinsko, lacetights från lindex


de svarta skorna och tightsen är faktist något som jag kanska faktist KOMMER inskaffa inom kort, hittils har jag införskaffat en grej från mina tidigare listor och det är de prickiga wayfarersarna.


att disponera: 300 kr :(

Av saga - 1 juni 2009 17:09

det jag fått i mig idag är chips, o'boy, kaffe och cigg. awesome. SAKNAS BARA EN ÖL ON TOP OF THAT :) jag vill ha en chow-chowvalp. så jävla helvetiskt söta så ja jag dör. och sen vill jag ha mer chips. det ligger massa tomma chipspåsar på mitt golv ahahah ÄH. jag gjorde just nåt sånt där BMItest som sa "Du är smal. Lite för smal för att det ska vara hälsosamt
Ditt BMI värde är mycket lågt. Du är mycket underviktig. Du har ett BMI värde på 16" SÅ JAG FÖRTJÄNAR ALLA CHIPS JAG KAN FÅ :@ tänker gå och köpa mera nu ja det tänker jag. icas sourcream and onion he-he-he<3 plus att jag kommer få most awesome betyg med bara typ 4-5 Gn HEHE och ett IG kanske då men orka idrott liksom. HAHA om jag inte hade awesomigaste ämnesomsättningen skulle jag vara tjock HEJDÅ<3

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se