Mr. Saga

Alla inlägg under juni 2009

Av saga - 16 juni 2009 19:14

where is my mind?


mmmmmmmmmmmm jag missade Pixies för några dagar sedan och jag är ledsen. 750 spänn för att gå på en festivalspelning :( så ledsen.


om 2 veckor och 2 dagar pallrar jag mig ner till arvika. om 2 veckor, 4 dagar och 3 timmar ser jag Depeche Mode live. HOH jag längtar ååååh<3<4<4<43


idag var första sol-dagen på sommarlovet so far, det var sweet. dock känns det som dagen gått åt på ingenting. hmpf. imorgon ska jag upp med tuppen och RENOVERA SATAN. lär bli upptagen hela dagen. midsommar har jag inga planer för, har inte råd med sprit och har världens abstinens så funderar på att vara med min familj så man kan bli full åtminstånde :( vore sweet, men JA jag får se.


ANNONS
Av saga - 15 juni 2009 12:03

eehh liten update:

fredag - var i uppsala och hade det trevligt men väldigt blött. sov över hos wille och spenderade 140 kr bara för resan dit vilket var mindre kul. >:(

 lördag - var hemma typ en kvart, drog sen till teodor och åt och sådant, fick skjuts till älvsjö och var där och chillade hela kvällen + natten

söndag - dissade fest i skogås för att vara hemma och dricka skumpa och spela bingolotto. flätade dessutom i dreadsen, så är fluffig och dread-ig nu ja. öhöhöhöhö hö.

nu sitter jag i mitt rum och kan inte gå och kissa för de bygger i mitt badrum och försöker få angelinn att svara på msn så jag kan gå och kissa hos henne. min hundis är typ sjuk, det är ledsamt. min mormor hade btw varit på ultraljud med den andra hundisen och det ser ut att vara minst 7 valpar därinne :D fun fun. valparna är beräknade 6/7, så det blir direkt från arvika till granby och förlösa hundar för mig woho. sååå jaaa är det någon som är intresserad av en antagligen gul/gultigrerad boxervalp och bor i/har möjlighet att ta sig till stockholmsområdet kan ju alltid höra av sig :)ANNONS
Av saga - 12 juni 2009 12:45

jag har fått 1000 kr av min mor som typ avslutningspresent or something, jag är meganöjd med mina betyg och känner mig inte deppad längre :D dessutom har jag LOV I 10 VECKOR :D ÅHH så awesome och härligt. om tre veckor och 9 timmar så ser jag ett av de bästa banden i världen live. mwihihih


tänkte också säga att jag har bott i stockholm (ok STOCKHOLMSOMRÅDET men endå) i hela mitt liv och jag hittar inte till grönan. <3 vi spenderade 2 timmar åt att gå runt hela jävla djurgården men det slutade med att vi kom tillbaka till grand hotel där vi började våran vandring. det var så jäävla roligt efterssom samma sak hände förra året när vi åkte till grönan efter skolavslutningen, fast då satte vi oss bara på fel buss, åkte åt helvete och fick skjuts tillbaka till stan av busschauffören. anyway, tillbaka vid grand hotel och tvungna att gå ENDA där ifrån till gröna lund lyckades vi bli uppraggade av två grabbar som körde CYKELTAXI. ahahhaaaaaa så jävla roligt, elin asgarvade hela vägen och var blodröd i ansiktet när hon kom fram.


när vi efter 2 timmar kom fram till grönan så åkte jag och elin nya berg-och-dalbanan insane. jag stog och grät och skrek i 45 minuters kötid medans elin retade mig hela tiden, men sen när jag väl åkte var det AWESOME! hahahah det var så roligt typ 20 sekunders SKRÄCK ahhaha. åt langos och kollade lite på nrj in the park, fast det var lame och tråkigt och varje artist körde typ 5 minuter var. stog och väntade föralltid på en buss till centralen då det var typ 70 pers på busstation som också skulle därifrån och det kom fler och fler hela tiden. tillslut lyckades vi trycka oss in på en jävla buss och tog oss hem till klockan halv tolv or something. sen åkte jag hem till emelie och kollade på superhero movie tills jag somnade.


idag har jag färgat håret och såntdär, och snart ska jag till uppsala där jag nog blir kvar hela dagen/kvällen. kikar nog in på FMK idag också :) tjingeling

Av saga - 10 juni 2009 18:20

ååhh varför känns det som att jag kommit in i värsta otursperioden!??! :(

kommer antaligen bli skyldig skolan typ 500 kr, har olidligt ont i magen 24/7, bussen jag skulle ta till arvika är inställd och jag känner mig jätteövergiven och utanför och ååååhhh ingen hör av sig för jag har inte comviq :((((((((( är iaf brun. alltid något.


går ut 9an imorgon

:D

Av saga - 8 juni 2009 19:06

min mamma kom precis hem från barcelona :D det var fint för jag har saknat henne. och hon gav mig lila solglasögon från pimkie<3 hon är snäll hon. godis fick jag med ekekeke pouss

Av saga - 8 juni 2009 17:04

så trött på min hälsa ÅH men pallar inte doktora mig och kanske sabba hela sommarlovet. får bli i höst i stället.


helgen spenderades med tråk, cartoon network och massor med öl. det är gott med öl. vin är också gott men det dricker jag endå varje dag i stort sett så THAT SHIT IS LIKE WATER TO MEEEEEE


ska nog gå ut och blosse litet nu tänkte jag, och sen tänkte jag ta en ipren. hahaha usch´jag bara dricker och röker och äter chips jag får skylla mig själv för min dåliga hälsa :(

Av saga - 5 juni 2009 17:21

idag har jag varit på utspring på arlandagymnasiet. det var kallt.

när jag kom hem var toaletten borta. :(

ingen av mina vänner hör av sig. :(

orkar inte höra av mig heller. :(

ska åka till mormor nuuuuu såatteeee om någon vill träffa mig så kan ni ju alltid ringa till min MOBIL. heido heido

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se