Mr. Saga

Alla inlägg under maj 2009

Av saga - 24 maj 2009 13:42

ANNONS
Av saga - 24 maj 2009 11:10

 • När betygen är satta
 • Sommarlovet
 • Arvika
 • Fint väder
 • Att få sätta i mina dreads o slippa ha fult hår
 • Att bli brun och fin
 • Fylla 18
 • Flytta härifrån

ANNONS
Av saga - 22 maj 2009 14:46

klockan är kvart i 3 och jag har redan hunnit åka till stan, köpa solglasögon (igen), bikini och dreads (ja, det blir dreads nu. it will be awesome), tagit en kaffe för mig själv, åkt till märsta o käkat lunch med min mamma och åkt hem! AWESOME! effektiv_tjej93 typ. Har köpt dreads som sagt. De är lite för lila men annars är dom finemang! vill sätta i dem nu men vill inte sabba dem tills arvika då jag egentligen ska ha dem i :c iaf, emelie ikväll och imorn är jag hundvakt, tjoho.


min blogg är sjukt tråkig för jag har inga bilder, men så tråkigt att dokumentera allting med kameran... eller rättare sagt lägga in bilderna på datan JOBBIIIGT. aja heidoheido

Av saga - 21 maj 2009 18:30

 • Folk som är alltför seriösa HELA TIDEN. SLUTA :( Screw those who can't take a joke!
 •  Jeansleggings. Inte för att det är direkt fult, men ALLA HAR DET och har det HELA TIDEN. Är det så svårt att hitta ett par jeans som passar? hmpf.
 • Mitt rum. Det är så hemskt och fult att jag inte ens pallar dra upp min rullgardin. Vadå LJUSBLÅ väggar med en LJUSGUL ROSABLOMMIG FONDVÄGG liksom? Usch. Önskar att jag inte gått med på att tapetsera så för att göra min mamma glad för typ 4 år sedan. :(
 • Att jag alltid köper mat och cigg för typ 70% av mina pengar :( damnit
 • Smaken körsbär på godis. Den är så ÄCKLIG? hahaah alltså I-LANDSPROMLEM SÅ TÖNTIGT.

orka släktingar. orka vara hemma. äeh.  orkar fan inte åka till MOTALA. tänker inte. tjing

Av saga - 21 maj 2009 17:01

rensat min garderob idag, oh boy. eller rensat och rensat, jag river ut allt o stoppar in det igen. doesn't really make any difference. aja. njutit av min e-n-d-a cigg och imorgon ska jag nog åka till stan och bara va lite halvlonely. gjorde dock av med typ 400spänn igår såattee... ovärt med tanke på att nästan allt gick åt till present till min mamma :( åh. pff! jag <3 lookbook. dock får dom mig att känna mig förjävla ful hujedamig. har inte så mycket intressant att prata om haha. äsch hejdå.

Av saga - 20 maj 2009 21:01

Av saga - 20 maj 2009 14:30

inaktuell bild lite så... vanlig onsdag förutom att jag är ledig imorn! wuhu! nu ska jag in till stan om en halvtimme och köpa lite sommarpryls, hår och present till min mamma :) ikväll blire nog att vara hemma, dunno, får helt enkelt seeeeeeee. får väl updatea nån annan gång puspustjingtjingheeeej


http://open.spotify.com/track/1MUI7NFmVpEA7n3iKfE6Ow

Av saga - 19 maj 2009 21:26

tänkte börja blogga igen nurå. verey interesting.tänkte försöka skriva litet varje dag åtminståne. varje vecka kanske. ja.

anyhow, idag har jag 1. varit i skolan 2. gått hem till elin och tisdags-supit lite sådär lagom 3. orienterat, eller sprungit typ 50 meter in i skogen sen stått o tryckt dom där hålmönstren på kontrollpappret med ett örhänge 4. gått hem till elin igen och typ vet inte somna i hennes jävla fåtölj och kolla på Ice Age 2 The Meltdown haha... fast ja jag somnade ju som sagt.


Det enda som varit verkligen dåligt idag var att jag just såg att det inte kommer några nya family guy-avsnitt förrän i höst!? (för er som inte vet det så är family guy mitt LIV och min enda måndagsglädje är att kunna ladda ner en ny episod. FAN DÅ. Vad ska jag nu göra hade ni tänkt, fox network? VA? åh i am totally sad. Eller näää. Jag är faktist glad. Jag finner mig i någon sorts harmoniskt tillstånd nästan 24/7 (dock när jag väl blir ledsen eller arg får jag utbrott och gråter for hours typ).


Har precis mailat till glädjetåget.nu och frågat om min bussbiljett till arvika... om det inte har fungerat så blir jag ledsen i mitt öga. JAJA lär väl funärää på ett sätt eller annat, åh jag är så optimistisk jämt


barnbidrag imorn yey! moneey

Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se