Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

sommar hjärta

Av saga - 30 maj 2009 14:30

efterssom den enda som läser min blogg (that i know of) är angelinn sååå HEJ ANGELINN :D


Igår var jag först i skolan blablabla, fick MVG på svenska-nationella aawwwww yeaahh, sen dissade jag G i idrott för att åka till stan och inte få någonting gjort överhuvudtaget, köpte en red bull för 23 jävla spänn (PRESSBYRÅN :@), pigaretter och sånt dära, åkte ner på stan och tryckte i mig ännu mer pizza (dock var det most awesome pizza ever, åt bara en pyttebit för det var jonathans men GOTT) trots att jag åt äckelpizza till lunch, handla chips och sånt tjafs på ica, missa bussen precis, ta en kundvagn från ica och åka med den till viby norra busstation, sitta på vägen vid viby norra busstation i 25 min tills bussen kom (jävla ULbussar som bara går en gång i timmaaaan) hem till hon emelie, film, chips, läsk o godis och sånt mys.


Idag har jag och emelie testat sätta upp vårat arvikatält, det var lättare att sätta upp än att packa ihop skiten efteråt, meeen vi har ett tält :D, sen promenerat litet i sommarvädret, rökt och tittat på myggor som suger vårt blod.  Nu är jag hemma och har hitills haft en helt vit vecka, ikväll blir det nog ändring på det :) poss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se