Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

2 veckor till sommarlov

Av saga - 28 maj 2009 16:12

Nu kom det ÄNTLIGEN nån snubbe som ska kolla på vårat badrum! JAA! Kanske faktist får en dusch igen någon gång :D Anyway, det börjar dra ihop sig med betygen, lite sur över att jag fortfarande är på VG+ i engelska, ÅH ge mig mvg dåå ;( fick 8 på nationella ÄSCH men sheitsamma kommer ändå in på gymnasiet så what the heck, sen VG i matte vilket jag är glad över, för är litet mer sucky på matte än vad jag är på engelska och har typ legat på g+ och vg- hela högstadiet. Svenska och bild vet jag inte om det blir VGn lr MVGn i, men i guess not. Sämst haha men jag orkar inte anstränga mig o göra läxor och sånt såååååååååååååå ÄH. Så skoltrött, ska bli skönt att gå praktisk linje sedan, ojaaaa. Kommer bli jävligt jobbigt med resväg and whatnot men JA. Jag hatar att booo hääär :( hatar. Det har börjat stå chipspåsar brevid sängen igen, äckelpäckel. Gud vad gott med jordgubbar by the way. Jag har inget mer att säga haha så tjing

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se