Mr. Saga

Direktlänk till inlägg 19 maj 2009

Rubrik saknas

Av saga - 19 maj 2009 21:26

tänkte börja blogga igen nurå. verey interesting.tänkte försöka skriva litet varje dag åtminståne. varje vecka kanske. ja.

anyhow, idag har jag 1. varit i skolan 2. gått hem till elin och tisdags-supit lite sådär lagom 3. orienterat, eller sprungit typ 50 meter in i skogen sen stått o tryckt dom där hålmönstren på kontrollpappret med ett örhänge 4. gått hem till elin igen och typ vet inte somna i hennes jävla fåtölj och kolla på Ice Age 2 The Meltdown haha... fast ja jag somnade ju som sagt.


Det enda som varit verkligen dåligt idag var att jag just såg att det inte kommer några nya family guy-avsnitt förrän i höst!? (för er som inte vet det så är family guy mitt LIV och min enda måndagsglädje är att kunna ladda ner en ny episod. FAN DÅ. Vad ska jag nu göra hade ni tänkt, fox network? VA? åh i am totally sad. Eller näää. Jag är faktist glad. Jag finner mig i någon sorts harmoniskt tillstånd nästan 24/7 (dock när jag väl blir ledsen eller arg får jag utbrott och gråter for hours typ).


Har precis mailat till glädjetåget.nu och frågat om min bussbiljett till arvika... om det inte har fungerat så blir jag ledsen i mitt öga. JAJA lär väl funärää på ett sätt eller annat, åh jag är så optimistisk jämt


barnbidrag imorn yey! moneey

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

hej

Av saga - 2 november 2009 23:02

HTTP://FUCKINGBIGTELEVISION.WORDPRESS.COM/ jag har bytt bloggportal. ses där, eller nåt. puss! ...

Av saga - 2 november 2009 18:32

märkte just att jag endast har 6 par fler glasögon än jag har skor :((( det är ju meningen att det ska vara min SAMLING måste ju ha massor med fler glajjor en SKOR :( hahahahah nu känner jag mig lite halvhemsk iom att jag har 17 par skor och 23 par...

hej

Av saga - 2 november 2009 16:16

funderar på att börja modebloggaaaa för det är sådant jag tänker på om dagarna och är intresserad av, hö-hö-hö. det jag helst vill ha just nu är en fakepälsjacka (gillar inte läder o pälsindustrin så jag skulle aldrig ha på mig äkta) ett par stövlett...

Av saga - 1 november 2009 20:43

det var ju tråkigt förstås. snart är det vinter, lika oundvikligt som att solen gick ner redan för fyra timmar och inte kommer gå upp igen förrän om närmare tio-elva timmar. if i could do just one near perfect thing i'd be happy eller inte. jag är no...

Av saga - 1 november 2009 20:38

Elope with me Miss Private and we’ll sail around the world I will be your Ferdinand and you my wayward girl How many nights of talking in hotel rooms can you take? How many nights of limping round on pagan holidays? Oh elope with me in private ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se